About

Benvinguts, acabeu de descobrir una il·lustradora més!
Esta clar que no seré la millor ni la pitjor que trobareu però us convido a passar una estona fen el xafarder pel món que vaig crear. La protagonista és diu  Amanida  i és una noia una mica despistada i especial.

Passeu,  passeu,  és casa vostra.

L’Amanida neix com un projecte pel diari Segre de Lleida. Després de cites i proves a dojo es va concretar l’idea. És una tira “còmica” que varia en vinyetes segons em sembla. Els primers esbossos la definien estèticament com una noia amb ulleres i rastes amb un caràcter ingenu. El personatge que li para els peus en les seves “confrontacions mentals sobre l’entorn que l’envolta” és la Nuka, la gossa fidel que sempre l’acompanya. La Nuka és el personatge  que veu realista el món i que dona l’imatge coherent que per si sola l’Amanida no té.

També hi apareixen altres personatges claus que no sempre surten. Els gats. L’Amanida és una noia que li encanta la natura i que no té cap problema en adoptar diversos animals de companyia. Els gats son un elements clau en algunes de les vinyetes per a complementar l’objectiu.

També hi surten altres personatges que poden o no repetir-se en altres ocasions.

He de reconèixer que per crear tot aquest món vaig haver de fer moltes proves i quina millor motivació que viure en un espai lliure com és el camp. Envoltada de natura vaig iniciar la meva aventura.

Moltes de les idees sorgeixen de moments reals viscuts a la vora de  gats i gossos. I realment existeix una Nuka que sembla que et miri com una persona, a vegades fins hi tot amb sarcasme.

Ara cada diumenge apareix una nova història. Pot tractar situacions actuals de la societat i també recordar-nos que potser aviat es celebrar algun dia en concret del calendari. També podem veure critica directa a moltes de les coses que no ens agraden i d’altres també són per a que sortim una mica de la rutina en la que estem acostumats últimament a viure.

En aquest blog trobareu les amanides de cada setmana publicades els dilluns després de que es publiquin en el diari el Segre amb una breu explicació.

I a més volia incloure esbossos, fotografies, il·lustracions especials, coses relacionades amb l’Amanida i el món de la il·lustració. Coses que m’agradaria compartir amb vosaltres, ja que som molts els que estimem el llapis, la goma i la maquineta, eines que encara que les noves tecnologies ens facilitin altres, sempre portarem a sobre perquè son part de nosaltres.

Endinseu-‐vos sense por es nomes un altre blog.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s